SvensktBingo.se

Bingonyheter

Att tänka på när du spelar bingo online

Posted on Categories Uncategorized

Bingo är ett socialt spel, ta till vara på det och chatta med dina medspelare och chattvärdarna – om det finns sådana. Ofta kan du även vinna tävlingar som hålls medan du väntar på att en ny bingoomgång ska starta. Ropa inte bingo på skoj om du inte har en vinnande rad. Alla är trötta på det skämtet…

En kvinna sitter med datorn framför sig och en kaffekopp i handen

Spela på ett svenskt online bingo

Posted on Categories Uncategorized

Ta en paus från städningen och spela lite bingo

Spela på ett svenskt onlinebingo och upplev spänningen. Du kanske behöver ett avbrott och lite spänning i den grå vardagen? Då kan du spela bingo online. Förutom att bingo är spännande är det även ett spel som ger dig möjlighet att vinna den där extra slanten.

Vi älskar bingo och vi vill du ska få den bästa bingoupplevelsen oavsett om du har spelat bingo online tidigare eller inte. Glöm inte att besöka svensktbingo.se nästa gång du vill göra ett avbrott i vardagen för lite bingo! Det är ett spel för alla, ung som gammal.

Bingo i Sverige

Posted on Categories BingoTags , ,

Det har skrivits många artiklar om bingo genom åren och det är nog inte så konstigt. Vi svenskar älskar att spela bingo. Vi har verkligen tagit detta spel till oss med hela hjärtat och dom flesta har nog spelat bingo någon gång.

Läs mer om varför bingo är populärt i Sverige

Bingovågen svepte in i Sverige

Det som började på 60-talet, närmare bestämt 1961, blev fort en väldigt populär aktivitet. Det var Gunnarstorps IF som behövde klirr i kassan och dom införde bingo i klubben och det var en succé. Det tog inte lång tid innan det spred sig till andra klubbar och snart hade vi bingohallar i hela landet.

Varför är det det då så populärt? Jo det är nog för att det är enkla regler och väldigt socialt. Även om man inte kan prata under bingorundan i en bingohall så är där pauser och ofta ett café där man kan köpa något gott. Och så är det potten man kan vinna som lockar så klart. Det kostar inte mycket att spela ett par rundor och det är nog en bidragande orsak till bingo sin popularitet.

Varianter och onlinespel

Detta spel kommer i många varianter och bingolotto på tv är populärt. Tittarsiffrorna har gått lite upp och ner, men programmet sänds varje vecka och många spelar om dom höga vinsterna. Att spela online bingo är idag lika populärt som andra bingovarianter. Höga vinster och många att chatta med under spelets gång är toppen. Jackpotten är ofta hög i online bingo och detta gör det extra spännande. Har du aldrig spelat, pröva du med.